Home » Cultură » VIRALUL LUI BANU: Prince cânta la 20 de instrumente. Avea 1,50 şi gagici marfă. Omagiul lui Adam Levine – VIDEO

VIRALUL LUI BANU: Prince cânta la 20 de instrumente. Avea 1,50 şi gagici marfă. Omagiul lui Adam Levine – VIDEO

VIRALUL LUI BANU: Prince cânta la 20 de instrumente. Avea 1,50 şi gagici marfă. Omagiul lui Adam Levine – VIDEO
Publicat: 11.05.2016
Alexandru Banu revine. Rubrica sa de virale aduce astăzi, pentru Mediafax Cultură, un text despre Prince, vizionar & "copil teribil".

Adam Levine (Maroon 5) l-a omagiat pe Prince superstar: clip-ul are 19 milioane (afişari Youtube) în 14 zile, pentru 22 de milioane (vânzări de albume) în 32 de ani.

A plecat, dar n-a trecut. Prince nu va trece niciodată. O să trecem noi şi muzica lui va rămâne pentru eternitate. Ştia să cânte la 20 de instrumente? Probabil că mai sunt. Avea 1 metru 50? Mai sunt care au înălţimea asta. A avut gagici marfă? Prindem şi noi măcar una într-o viaţă. A avut însă geniu, un lucru rar, din ce în ce mai rar. Acum sunt maşini care execută fenomenal lucruri, el s-a născut fenomenal.

A murit şi toată lumea a sărit cu un omagiu, mai ales cei de “teapa” lui – muzicienii. Care mai de care mai spectaculos şi cu un potpuriu cât mai purpuriu. Şi când credeam că le-am văzut pe toate, m-a întrebat un prieten dacă am văzut omagiul adus lui Prince de către Adam Levine. Şi stăteam să mă gândesc unde am auzit numele asta şi de unde îl ştiu. Apoi am dat search pe youtube şi am văzut Adam Levine (Maroon 5) performs “Purple Rain” At The Howard Stern (un băiat priceput la tot ce-i aia muzică şi artă) Birthday Bash (ziua de naştere). Şi am conchis: dacă băiatul asta ar cânta piesa asta în concertul ăla (Maroon 5 în Bucureşti, pe 5 iunie) aş plăti bilet că să aud numai astea 7 minute fenomenale.

Adam Levine cântă Purple Rain, mai jos:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase