Home » Cultură » Opt filme care te ajută să devii mai DEŞTEPT. Numărul 5 o să-ţi arate cât de INTELIGENT eşti

Opt filme care te ajută să devii mai DEŞTEPT. Numărul 5 o să-ţi arate cât de INTELIGENT eşti

Opt filme care te ajută să devii mai DEŞTEPT. Numărul 5 o să-ţi arate cât de INTELIGENT eşti
Publicat: 22.03.2017
Dacă vrei să-ţi creşti intelectul poţi întotdeauna să citeşti o carte, să te înconjori de oameni educaţi sau, din când în când, să te uiţi la televizor sau să urmăreşti un film.

 Desigur, trebuie să fii destul de selectiv cu privire la programele pe care să le urmăreşti; documentarele sau programele educaţionale pot îmbunătăţi cunoştinţele generale sau abilităţile conversaţionale, potrivit Business Magazin.

Sunt însă şi destule filme potrivite pentru acest scop, iar cei de la entrepreneur.com au alcătuit o listă cu 8 astfel de pelicule.

8. Inside Out

 Sigur, e vorba despre un film de animaţie; dar este vorba şi de o metaforă pentru lucrurile care se întâmplă atunci când te maturizezi.

7. Limitless

Filmul urmăreşte povestea unui scriitor aflat în pană de idei, care acceptă să intre într-un program farmaceutic. El ajunge să consume astfel o pastilă numită NZT-48, care îl ajută să folosească în proporţie de 100% potenţialul creierului uman.

6. The Imitation Game

Este povestea lui Alan Turing, celebrul matematician care a reuşit să descifreze Enigma, maşina cu care naziştii trimiteau mesaje codate.

5. Memento

Filmul lui Christopher Nolan urmăreşte povestea lui Leonard, un om ce suferă de pierderea memoriei pe termen scurt şi care trebuie să afle cât mai multe despre identitatea lui.

Vezi continuarea în Business Magazin!

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cele mai bune 15 filme ale anului 2016. De la animaţii la thrillere erotice

TOP Cele mai piratate filme din 2016

Top 25 filme cu extraterestri

FILME DE CRĂCIUN. Top 10 producţii celebre pe care trebuie să le vezi de sărbători – VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase