Home » Cultură » Nicu Covaci: „Aventura mea a fost plătită de maică-mea. A fost tăiată în bucăţi şi i s-a dat foc simbolic”

Nicu Covaci: „Aventura mea a fost plătită de maică-mea. A fost tăiată în bucăţi şi i s-a dat foc simbolic”

Publicat: 17.04.2017
Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, face o mărturisile tulburătoare. „Aventura” sa, plecarea din ţară a fost plătită tragic de mama sa.

„Maică-mea a fost tăiată în bucăţi şi i s-a dat foc simbolic. Mi-a spus căpitanul poliţiei: Covaci  tu eşti vizat”, a mărturisit el într-un interviu acordat Gândul. Cu toate acestea, Nicu Covaci spune că se simte legat de România şi nu a renunţat la a-şi iubi poporul. 

„Mă doare tot timpul, zi şi noapte. Nu pot să renunţ la România, la români, nu se poate. Nu se poate pentru că sunt român şi nu sunt altceva decât român şi orice român ar trebui să îşi iubească ţara, să-şi iubească poporul. Eu personal nu mai pot să dau înapoi, aventura mea, cu ieşirea peste graniţă a fost plătită de maică-mea. Maică-mea a fost tăiată în bucăţi şi i s-a dat foc simbolic. Mi-a spus căpitanul poliţiei: Covaci  tu eşti vizat. Nu au furat nimic din casă. Arsese pe jumate casa, dar am găsit în pupitru mărci, bani, ce îi trimiteam mamei. Deci acum chiar că nu mai dau înapoi”, a spus Nicu Covaci. 

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL CU NICU COVACI

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase