Home » Cultură » Cea mai aşteptată carte a anului,”Testamentul lui Abraham” de Igor Bergler, va fi lansată la Litera

Cea mai aşteptată carte a anului,”Testamentul lui Abraham” de Igor Bergler, va fi lansată la Litera

Publicat: 15.05.2017
"Testamentul lui Abraham", cea mai aşteptată carte a anului 2017, prequel al romanului care a doborât toate recordurile, "Biblia pierdută", scrisă de Igor Bergler, va fi lansată în luna octombrie a acestui an la editura Litera.
După lungi negocieri, „Testamentul lui Abraham”, al doilea roman al lui Igor Bergler, autorul celei mai vândute cărţi româneşti din ultimii 20 de ani, „Biblia pierdută”, cu peste 100.000 de exemplare vândute, va fi publicată de Editura Litera.
 
Autorul revine în atenţia cititorilor cu un roman şi mai palpitant şi surprinzător: conspiraţiile sunt şi mai teribile, misterele şi mai adânci, secretele şi mai întunecate, ritmul şi mai ameţitor. Piesele de puzzle care o alcătuiesc, referinţele culturale ascunse în plină vedere – de cele mai multe ori în cheie parodică – şi inteligenţa diabolică a construcţiei fac din lectura ei o experienţă unică.
Sursa: Mediafax
 
“Ceea ce s-a pierdut ne-ar putea salva de ceea ce avem deja”
 
Charles Baker, profesor la Princeton şi fost şef de campanie al preşedintelui SUA, îşi descoperă asistentul ucis cu bestialitate în campusul universităţii. Pornind pe urma indiciilor lăsate de acesta, profesorul află că tânărul său colaborator descoperise un adevăr îngrozitor despre cel mai important preşedinte american, Abraham Lincoln. Un adevăr atât de exploziv, încât scoaterea sa la iveală ar putea schimba istoria Americii şi a întregii lumi. Oare va reuşi profesorul să îi oprească la timp pe cei care vor să ascundă acest secret chiar cu preţul a numeroase vieţi omeneşti? La capătul unui drum presărat cu pericole şi cu răsturnări de situaţie neaşteptate, Baker descoperă nu doar secretul lui Lincoln, ci şi locul unde se află cea mai valoroasă comoară a omenirii.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase