Home » Cultură » Cum să obţii mustaţa perfectă şi cum să prepari gin olandez. Cartea denumită ”Google-ul din 1865” prezintă detalii privind viaţa oamenilor de acum mai bine de 150 de ani

Cum să obţii mustaţa perfectă şi cum să prepari gin olandez. Cartea denumită ”Google-ul din 1865” prezintă detalii privind viaţa oamenilor de acum mai bine de 150 de ani

Publicat: 01.10.2017
Un carnet scris de mână descoperit într-un magazin de caritate dezvăluie cum era viaţa sub conducerea reginei Victoria. Scrierile intitulate Cartea cu Reţete a lui W. Tatton datează din 1865. În interiorul său sunt prezentate reţete diverse, de la cum să faci vin din stafide la loţiune pentru pistrui şi îngrijirea mustaţei, până la parfumul reginei.

Angajaţii magazinului din Stockport au descoperit cartea din întâmplare printre alte bunuri donate. Mail Online notează că în interiorul cărţii sunt incluse detalii privind tranzacţiile monetare şi ingrediente pentru otravă de muşte, gin şi pudră pentru dinţi. 

”Acest carnet oferă detalii privind modul în care se trăia în perioada în care a fost scris. Ne dorim foarte mult să aflăm cine este acest W. Tatton înainte să punem în vânzare cartea,” a declarat Nicola Rust, manager al magazinului. 

Sursa: St. Ann’s Hospice

Printre notiţele incluse în carte se numără: 

Sfaturi pentru crearea unei pudre ieftine pentru dinţi.

Informaţii privind modul în care putea fi sudat un cărucior din fier.

Detalii privind modul în care poate fi preparat ginul la fel ca în Olanda.

Sfaturi privind îngrijirea mustăţii.

O reţetă pentru realizarea vinului din stafide.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase