Home » Cultură » Unul dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile va fi relansat. Muzica din film a fost compusă de un român

Unul dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile va fi relansat. Muzica din film a fost compusă de un român

Unul dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile va fi relansat. Muzica din film a fost compusă de un român
Publicat: 09.12.2017
Serialul "Zona crepusculară/ Twilight Zone" va fi relansat, în regia lui Jordan Peele, care va fi şi producătorul producţiei de televiziune, pentru postul TV CBS.

Anunţul a fost făcut de postul de televiziune american, care încearcă astfel să câştige mai mulţi abonaţi pentru platforma sa online CBS All Access.

Serialul original a fost lansat în 1959 şi a fost un pionier al genului, devenind celebru şi pentru coloana sonoră, compusă de franco-românul Marius Constant.

Serialul nu are personaje care apar în mod regulat, episoadele explorând zonele fantasy, science-fiction, psihologie şi metafizică.

Serialul are însă un narator omniprezent, portretizat de scenaristul show-ului TV, Rod Serling.

În serial au jucat şi mai multe staruri, precum Buster Keaton, Robert Redford, Mickey Rooney, Lee Van Cleef şi William Shatner.

Producţia TV a stat la baza mai multor filme şi a cunoscut două remake-uri, între 1985 – 1989, când a fost difuzată de CBS, şi între 2002 – 2003, când a putut fi vizionată pe UPN.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase