Home » Cultură » Cine este nepoata lui Charlie Chaplin, frumoasa actriţă care a avut un rol important în Game of Thrones

Cine este nepoata lui Charlie Chaplin, frumoasa actriţă care a avut un rol important în Game of Thrones

Cine este nepoata lui Charlie Chaplin, frumoasa actriţă care a avut un rol important în Game of Thrones
Publicat: 13.12.2017
Charlie Chaplin este, probabil, cel mai cunoscut actor din perioada filmelor alb-negru, unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului.

Charlie Chaplin este, probabil, cel mai cunoscut actor din perioada filmelor alb-negru, unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului, potrivit historia.ro.

Charlie Chaplin s-a căsătorit de patru ori: de trei ori cu partenerele sale din filme, de care a divorţat la scurt timp, iar în 1943, la 54 de ani, s-a căsătorit cu Oona O’Neill, fiica în vârstă de 18 ani a dramaturgului Eugene O’Neill. A avut 11 copii, născuţi în intervalul 1919-1962, scrie libertatea.ro.

Pentru mulţi cinefili, Charlie Chaplin este un reper al artei cinematografice, fiind considerat un vizionar, un geniu. Nici urmaşii săi nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia au încercat să îi ducă numele mai departe cu mândrie.

Şi acesta este şi exemplul nepoatei sale, Oona Castilla Chaplin, care a moştenit talentul actoricesc de la mama sa şi de la bunicul său. Frumoasa actriţă s-a născut în 1986, la Madrid şi a absolvit Academia Regală de Arte Dramatice din Marea Britanie, în 2007.

Citeşte continuarea pe Business Magazin.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase