Home » Cultură » ”50 de secunde”, de Daniel Oltean a fost desemnată cea mai bună piesă românească pe 2017

”50 de secunde”, de Daniel Oltean a fost desemnată cea mai bună piesă românească pe 2017

”50 de secunde”, de Daniel Oltean a fost desemnată cea mai bună piesă românească pe 2017
Publicat: 21.04.2018
"50 de secunde", de Daniel Oltean, a fost desemnată cea mai bună piesă românească a anului 2017, de juriul concursului de dramaturgie care este organizat de Uniunea Teatrală din România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de UNITER.
Juriul concursului a fost format din criticul Marina Constantinescu, regizorul Alexandru Maftei, regizorul Vlad Massaci, criticul Dan C. Mihăilescu şi criticul Marian Popescu, informează Mediafax.
 
Au fost desemnate finaliste piesele „O miu nouă sute optsprezece reîncărcat”, de Radu Macrinici, „50 de secunde”, de Daniel Oltean, „Faraonul şi luminiţele de la capătul tunelului”, de Gheorghe Truţă, „Captivi”, de Caliopia Hodorogea, şi „Delegatul”, de Petru Barbu.
 
Programul Piesa Anului al Uniunii Teatrale din România (UNITER) se desfăşoară sub egida şi cu sprijinul Casei Regale a României.
 
Premiul pentru cea mai bună piesă românească a anului 2017 va fi oferit la gala premiilor UNITER 2018, care se va desfăşura la Alba Iulia, pe 7 mai, iar Editura UNITEXT a Uniunii Teatrale va publica un volum cu textul câştigător.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase