Home » D:News » Preţul competiţiei cu roboţii. Peste 30 de ani oamenii vor munci mai mult şi vor face mai puţin sex

Preţul competiţiei cu roboţii. Peste 30 de ani oamenii vor munci mai mult şi vor face mai puţin sex

Publicat: 23.04.2014
Potrivit unei cercetări recente, în doar 30 de ani oamenii vor ajunge să concureze cu roboţii pentru a putea obţine un loc de muncă. Astfel, ei vor fi nevoiţi să apeleze la impanturi bionice, pentru a-şi creşte capacitatea creierului.

În jurul anului 2040, singura soluţie pentru ca oamenii să facă faţă concurenţei cu roboţii este folosirea unor implanturi.

Vor avea în creier un procesor adiţional care le va oferi o minte mai ageră şi impantuiri în braţe, care le vor permite să lucreze la fel de repede ca un robot, se arată în această cercetare realizată de futurologi şi cerută de site-ul xpatjobs.com.

Cei care vor folosi impanturi bionice pentru a putea concura cu roboţii vor fi singurii care vor avea de câştigat, dar chiar şi ei vor avea unele probleme serioase.

Potrivit acestui studiu, oamenii vor munci mult mai mult, săptămâna de muncă crescând de la aproximativ 37 de ore la peste 50 de ore.

Din cauza acestui program, ei vor avea mai puţin timp pentru viaţa socială şi chiar şi pentru sex. În medie, oamenii vor face sex de doar 2 ori pe lună, faţă de 5 ori pe lună cum este în prezent. De aceea, în timp dimensiunea penisului va scădea.

Munca se va face în mare parte de acasă, angajaţii scăpând astfel de problema deplasării la serviciu, însă vor avea grija mai multor slujbe, între care îşi vor împărţi timpul. Ei vor lucra pentru mai multe companii, cu sediul în ţări diferite, fiind, cum se zice, „oameni buni la toate”.

Futurologii au prezentat pe scurt caracteristicile muncitorului din anul 2040:

1.    Vedere slabă, din cauza lucrului îndelungat şi a folosirii unor dispozitive portabile ataşate la mică distanţă de ochi.

2.    Un penis mai mic, din cauza frecvenţei reduse a contactului sexual.

3.    Un creier mai mare, cu software şi memorie implantate.

4.    Obezitate, din cauza lipsei de mişcare.

5.    Ambidextrie: oamenii vor învăţa să-şi folosească la fel de bine ambele mâini, pentru a îndeplini diferite sarcini.

6.    Vor şti mai multe limbi străini, în special termeni din domeniul afacerilor, pentru a se înţelege cu colegii cu alte ţări.

7.    Un implant în ureche va înlocui telefoanele mobile.

8.    Implanturi bionice pentru o mai mare rezistenţă şi capacitate de gândire mai performantă.

9.  Cipuri implantate în vârful degetelor, care să ne ajute la muncă.

Sursa: Daily Mail
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase