Home » D:News » Duşmanul vieţii noastre sexuale trăieşte în pat cu noi

Duşmanul vieţii noastre sexuale trăieşte în pat cu noi

Publicat: 25.03.2015
Un nou studiu realizat de cercetătorii britanici are rezultate alarmante, având în vedere obiceiurile omului contemporan.

Britanicii au ajuns la concluzia că smartphone-urile, tabletele şi activitatea pe reţelele de socializare ne distrug viaţa sexuală. Rezultatele studiului realizat pe mai multe cupluri sunt îngrijorătoare.

În total, 40% dintre participanţi îşi amână relaţiile sexuale pentru a avea timp să îşi folosească telefoanele inteligente şi tabletele. Alţii spun că se grăbesc atunci când întreţin relaţii sexuale pentru a-şi verifica notificările de pe reţelele sociale sau pentru a răspunde la mesaje.

Totodată, una din trei persoane intervievate în timpul studiului a spus că întrerupe partidele de sex pentru a răspunde la telefon. Cuplurile folosesc, de asemenea, gadgeturile în timpul actului sexual pentru se filma sau pentru a face fotografii cu conţinut pornografic.

Doctorul Mark McCormack, cercetătorul care a luat aceste interviuri, susţine că dacă iei cu tine telefonul sau tableta atunci când mergi în dormitor acest obicei ar putea să aibă consecinţe grave pentru relaţia ta. Studiul a fost realizat la comanda Durex.

Acesta nu este însă singurul studiu care a arătat că tehnologia ne-a făcut să avem probleme în viaţa sexuală. Cercetătorii de la Universitatea din Missouri au intervievat sute de persoane dependente de Facebook, cu vârste cuprinse între 18 şi 82 de ani, ale căror parteneri au susţinut că reţelele de socializare au dus la creşterea conflictelor în relaţiile lor.

Studiul a scos la iveală faptul că gelozia partenerilor creşte o dată cu numărul din ce în ce mai mare de ore petrecute pe reţelele de socializare şi că acest obicei poate duce la despărţiri sau divorţuri.

Cei de la Universitatea Oxford au realizat un studiu pe 24.000 de cupluri europene căsătorite. Rezultatele acestuia au arătat o legătură puternică între utilizarea smartphone-urilor şi a reţelelor sociale şi problemele în mariaj.

Studiul a arătat, totodată, că persoanele care citesc despre vieţile captivante ale prietenilor pe reţelele de socializare sunt mai predispuse să simtă dezamăgirea în propriile relaţii.

Sursă: Russia Today

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase