Home » D:News » Urmăreşte traseul lui Moş Crăciun!

Urmăreşte traseul lui Moş Crăciun!

Urmăreşte traseul lui Moş Crăciun!
Publicat: 24.12.2017
Motorul de căutare online Google pune la dispoziţia internauţilor şi un link care duce la pagina web Santa Tracker.

Pe santatracker.google.com, utilizatorii vizionează, joacă, explorează tărâmuri înzăpezite. Ei îl pot căuta pe Moş Crăciun pe aeroportul de la Polul Nord, află care sunt tradiţiile de sărbători în diverse părţi ale globului, pot avea acces în laboratorul de programe unde realizează personaje importante pentru sezonul invernal – reni şi spiriduşi – şi, între altele, se folosesc de punctele cardinale pentru a găsi cadouri.

MESAJE DE CRĂCIUN. Mesaje, urări, felicitări şi sms-uri pentru familie, pentru prieteni, cei dragi, apropiaţi şi colegi

Astfel, pe pagina web există 23 de opriri în căutarea lui Moş Crăciun. Cei care accesează acest site pot urmări videoclipuri animate de personaje amuzante, pot accesa jocuri care îl au în centru pe Moş Crăciun, cum ar fi „Unde este Moş Crăciun”, „Tunel de vânt”, „Orchestra elfilor” şi „Casa lui Rudolph”, şi au la dispoziţie şi o „încăpere” dedicată traducerilor.

În plus, utilizatorii motorului de căutare pot trimite, prin intermediul unui buton special, logoul Google spre a fi publicat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.

Site-ul oficial unde poate fi urmărit traseul lui Moş Crăciun este noradsanta.org.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase