Home » D:News » Cum sunt produşi cartofii prăjiţi serviţi în restaurantele McDonald’s – VIDEO

Cum sunt produşi cartofii prăjiţi serviţi în restaurantele McDonald’s – VIDEO

Cum sunt produşi cartofii prăjiţi serviţi în restaurantele McDonald’s – VIDEO
Publicat: 02.03.2016
Există numeroase zvonuri legate de modul în care sunt produşi cartofi prăjiţi serviţi în restaurantele McDonald's.

În ultima vreme, pe internet sunt postate tot mai multe fotografii, în care mâncarea vândută de compania americană pare să rămână neschimbată chiar şi după câţiva ani.

Ca să îşi lămurească clienţii, reprezentanţii francizei americane i-au permis moderatorului TV Grant Imahara să filmeze în interiorul halelor aparţinând Simplot Factory, compania care se ocupă de procesul de producţie al cartofilor vânduţi în unităţile McDonald’s.

ANUNŢUL care RĂSTOARNĂ cazul Condrea. INFORMAŢIA a ieşit la iveală la mai bine de o lună de la MOARTEA patronului Hexi Pharma

Top 10 obiceiuri care îţi distrug maşina încet, dar sigur

După cum se poate vedea în videoclip, cartofii sunt mai întâi curăţaţi şi apoi spălaţi la presiuni foarte mari. Urmează apoi felierea cartofilor în forma pe care o cunoaştem cu toţii. Ulterior, ei sunt trecuţi prin zahăr, pentru a-şi păstra culoarea aurie cât mai mult timp. În următoarea etapă, cartofii sunt pudraţi cu pirofosfat acid de sodiu, o substanţă care împiedică înverzirea legumelor după ce sunt îngheţate. În cele din urmă, are loc prăjirea parţială şi congelarea cartofilor.

Clipe de coşmar pentru o mamă care a mers la mall. Un robot-paznic de 120 de kilograme i-a atacat copilul de 1 an şi 4 luni

La finalul procesului de fabricaţie are loc ambalarea alimentelor şi expedierea lor către restaurantele McDonald’s. Aici, procesarea cartofilor este finalizată, urmând ca, mai apoi, ei să fie vânduţi amatorilor de produse de tip fast food.

Sursa: unilad.co.uk

Vă mai recomandăm şi: Cum arată palatul de 1 miliard de dolari lui Vladimir Putin de la Marea Neagră

                                             Atlas, robotul revoluţionar şi cât se poate de paşnic – VIDEO

                                             Memoriu pentru salvarea Muzeului Bran – FOTO

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase