Home » D:News » Cea mai scumpă călătorie cu avionul din lume. Un zbor doar dus costă 38.000 de dolari. Ce se oferă pentru această sumă – FOTO+VIDEO

Cea mai scumpă călătorie cu avionul din lume. Un zbor doar dus costă 38.000 de dolari. Ce se oferă pentru această sumă – FOTO+VIDEO

Publicat: 10.05.2016
Un loc cu dotări de lux costă o întreagă avere.

Etihad Airways stabileşte un nou record. Zborul pe ruta New York – Mumbai a devenit cel mai scump zbor din lume.

Un bilet într-o direcţie pentru un „penthouse în cer” de trei camere, care are propriul majordom şi bucătar, costă aproximativ 38.000 de dolari. Asta înseamnă că, împreună cu zborul de întoarcere, biletul ar costa 76,000 de dolari, în cabina exclusivă (cu escală în Abu Dhabi).

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Etihad este transportatorul naţional din Emiratele Arabe Unite, care a făcut deja o cerere pentru a ocupa locul de cel mai scump zbor într-o direcţie pe traseul New York-Abu Dhabi. Aceasta costă 38.000 de dolari.

Cabina luxuriantă numită ”The Residence” include o cameră de zi, dormitor şi o baie privată cu duşuri, disponibilă numai pe un Airbus A380-800 din aeronavele companiei Etihad.

Avioanele masive, care au locuri pentru aproape 500 de pasageri, au fost utilizate pe ruta New York-Abu Dhabi din decembrie şi au adăugat recent serviciul zilnic pe ruta Abu Dhabi-Mumbai.

Cu o conexiune la Abu Dhabi, călătoria între Aeroportul Internaţional JFK din New York şi Aeroportul Internaţional Chhatrapati Shivaji din Mumbai durează aproximativ 19 – 21 de ore.

Sursa foto: Etihad Airways

The Residence este prima suită de trei camere într-un avion comercial. Sala de zi are un televizor cu ecran plat de 32inch, o canapea dublă de piele şi două mese pliabile. Un majordom serveşte masa pregătită de bucătarul de la bord. Un hol duce spre un dormitor cu un pat dublu (o altă premieră pentru o linie aeriană). Lenjeria de pat a fost creată de un designer italian. În dormitor, un televizor cu ecran plat de 27inch este montat pe perete. Pasagerii dispun şi de o baie care are un duş, oglindă şi uscător de păr.

Fiecare dintre zborurile Etihad A380 are o bonă instruită la Norland College din Bath.

Costul biletului include: un şofer şi transport de lux care duce şi ia pasagerul de la aeroport, check-in privat, accesul la un salon privat şi serviciul unui administrator personal de călătorie, care poate face orice, de la a face rezervarea unei mese la un restaurant, până la bilete la un concert sau eveniment sportiv .

Compania are şi alte rute cu preţuri exorbitante. Un bilet într-o direcţie pe ruta Londra-Mumbai costă 26.000 de dolari.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm şi aceste articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase