Home » D:News » Cel mai modificat om din lume: ”Am vrut să fiu medic. Am 87% din corp modificat” – GALERIE FOTO, VIDEO

Cel mai modificat om din lume: ”Am vrut să fiu medic. Am 87% din corp modificat” – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 04.07.2016
Cel mai tatuat şi mai modificat om din lume, Emilio Gonzalez, a făcut show, sâmbătă, la Sibiu, în cadrul celei de-a opta ediţii a Transilvania Tattoo Expo, acesta declarând corespondentului MEDIAFAX că în ultimii 20 de ani şi-a modificat în proporţie de 87 la sută corpul.

 Emilio Gonzalez a declarat sâmbătă corespondentului MEDIAFAX că, la Sibiu, nu va face modificări corporale, ci doar show-uri prin care se agaţă în cârlige şi îşi dă drumul pe scripeţi, deoarece pentru a face modificări corporale este nevoie de un spaţiu steril.

Galerie foto

vezi galeria
12 foto

„Am venit la Sibiu pentru că m-au invitat. M-am mutat în România acum două luni. Am venit de câteva ori cu prietenul meu, Costi, acum patru ani. Oamenilor le place cum lucrez, fac lucruri nebuneşti, modificări corporale. Acestea le plac foarte mult. Ovidiu (n.red. Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo) m-a invitat aici, la Sibiu. Avem un poriect foarte mare la Bucureşti, o Şcoală de Tatuaje unde să vină oamenii să se specializeze. Sunt parte din acest proiect. Am făcut deja un show aici, m-am legat în cârlige am fpcut body suspension. Azi, sâmbătă, voi avea un alt show”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Emilio Gonzalez..

Gozalez a precizat că nu face modificare corporală la expoziţia de la Sibiu.

„Pentru modificare corporală e nevoie de un spaţiu foarte steril. Aici am venit doar să vorbesc cu oamenii, să fac show-urile de body suspension”, a spus Emilio Gonzalez.

Întrebat dacă la şcoala deschisă în Bucureşti va face modificări corporale, venezueleanul a spus că modificărle se fac în timp, iar la şcoală se va începe cu tatuaje şi piercing-uri.

„În şcoală nu facem modificare. Începem cu tatuaje, piercing. Modificarea corporală este un next level. Eu fac asta de 20 de ani. E ceva ce durează mulţi ani. Eu sunt Emilio Gonzalez, din Caracas, Venezuela şi am 87 la sută din corp modificat. Am doar spaţii mici unde nu am modificări pe corp”, a declarat cel mai tatuat şi modificat om din lume.

Emilio Gonzalez spune că şi-a dorit să devină medic chirurg, dar a renunţat pentru că şi-a găsit altceva care să îl pasioneze – modificarea corporală.

„Mama şi tata sunt din Venezuela. În familia mea nu are nimeni tatuaje. Nu am făcut asta pentru că am văzut la cineva, ci pentru că am vrut să fiu aşa. E ca şi cum ai avea o pasiune şi nu ştii care e şi dintr-odată devii cum vrei să fii. De fapt, am studiat medicina. Am vrut să fiu doctor chirurg, dar mi-am schimbat opţiunea pentru că ceea ce fac acum îmi place şi mai mult. Ceea ce fac e ca un fel de doctor”, a povestit Emilio Gonzalez.

Cei mai recunoscuţi artişti tatuatori din lume sunt în weekend la Sibiu, unde au venit deja zeci de persoane din ţară şi din străinătate pentru a se tatua la un artist recunsocut mondial.

„Avem aici artişti din Statele Unite, care sunt cap de afiş la marile evenimente din Los Angeles sau din capitalele Europei: Copenhaga, Londra, Milano, Roma şi noi avem mai mutl de unul. Avem 10 artişti de elită. Aceşti artişti sunt urmaţi de clienţii lor, care sunt oameni ce îi urmăresc în toată lumea, îşi fac tatuaje sau au o colecţie de tatuaje de la vârfurile de lance, de la artiştii reprezentantivi. Sunt artişti care lucrează după fotografii realiste, alţii lucrează după nişte stiluri proprii, alb-negru, color, old school şi sunt colecţionari de tatuaje care îşi doresc să aibă un exemplar din fiecare stil. Cei care vin să se tatueze aici călătoresc prin lume după aceşti artişti”, a declarat organizatorul Transilvania Tattoo Expo, Ovidiu Popârţan.

Întrebat cum reuşeşte să aducă vârfuri de lance în arta tatuajelor, la Sibiu, Ovidiu Popârţan spune că totul vine la pachet cu oraşul Sibiu şi cu Transilvania, în general.

„Şi noi participăm la astfel de evenimente în lume, unde ne întâlnim cu oamenii, le spunem de ediţia noastră, care vine la pachet cu Sibiul, cu Transilvania, cu împrejurimile şi facem în aşa fel încât să le expunem ceea ce îi aşteaptă aici fără să exagerăm, adică oamenii să nu vină cu alte aşteptări decât cele reale. Sunt mulţi cărora le place ideea noastră. În afară de noi, ambasadorii noştri sunt participanţii care vin o dată. Ei se duc şi duc vorba. Ei postează pe reţelele lor de socializare unde au un număr mare de fani şi discută între ei, fac schimb de informaţii şi fiecare alege să meargă unde crede că va avea o experienţă cât mai plăcută”, a mai spus Popârţan, care de două săptămâni, a deschis, în Bucureşti, alături de Emilio Gonzalez, o şcoală de Tatuaje.

Dovadă că artiştii tatuatori vin la Sibiu pentru Transilvania şi mitul Dracula este reliefat şi de Stephano, un artist din Peru, stabilit în New York.

„Ştiam Transilvania din poveştile cu vampirii. Mi-a trezit interesul să vin în lumea lui Dracula. Am venit să găsesc aceste poveşti cu vampiri, care cred că mă inspiră. Nu l-am găsit încă pe Dracula, am venit puţin cam târziu, dar sper că dacă îl caut mai bine, o să-l găsesc”, a spus Stephano.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase