Home » D:News » Joc de ruletă rusească cu rezultat însângerat. Ce a păţit o prezentatoare tv care s-a oferit asistentă pentru un magician – VIDEO

Joc de ruletă rusească cu rezultat însângerat. Ce a păţit o prezentatoare tv care s-a oferit asistentă pentru un magician – VIDEO

Publicat: 05.07.2016
Prezentatoarea unui show de la o televiziune din Polonia a ajuns la spital în urma unui joc de ruletă rusească care a decurs foarte prost.

Prezentatoarea show-ului matinal „Question for Breakfast”, Marzena Rogalska, a avut invitat săptămâna trecută într-o emisiune un magician, semifinalist al show-ului „Poland’s Got Talent”.

Acesta a convins-o să îi fie asistentă pentru un truc de magie care îi reuşise la repetiţii.

Numărul presupunea ascunderea unui cui ascuţit, de metal, într-una dintre cele trei pungi de hârtie puse pe masă. Magicianul trebuia să descopere care sunt cele două pungi nepericuloase şi apoi să le aplatizeze folosind mâna Marzenei.

Jocul a mers foarte prost însă, prezentatoarei i-a intrat cuiul în palmă, după cum puteţi vedea în imaginile de mai jos.

Aceasta a început să geamă de durere şi să se lase sub pupitru, sub privirile înmărmurite ale coprezentatorului şi ale magicianului.

Marzena Rogalska a fost dusă de urgenţă la spital, unde i s-a făcut o injecţie antitetanos şi a primit antibiotice.

Sursa: The Sun
 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase