Home » D:News » Modul inedit în care un cuplu american a serbat 63 de ani de căsnicie – FOTO

Modul inedit în care un cuplu american a serbat 63 de ani de căsnicie – FOTO

Publicat: 01.08.2016
Joe şi Wanda Nelson s-au căsătorit în anul 1952.

Următoarele fotografii redau cel mai bine cum se simte dragostea după 63 de ani de căsătorie: ca în prima zi. Mai exact, în 1950 a început totul: Joe se afla la volanul maşinii sale când, la un moment dat, a zărit-o pe Wanda mergând pe stradă. Fără să ezite, acesta a tras pe dreapta şi a întrebat-o dacă doreşte să iasă cu el în oraş, iar restul e istorie, notează BoredPanda.com.

Fotografiile fac parte dintr-un proiect mai amplu denumit „Cu dragoste, The Nelsons”, pe care fotografa Shalyn l-a demarat din dorinţa de a celebra iubirea trainică. Aceasta şi-a rugat bunicii să îşi adreseze două scrisori ca simbol pentru cei 63 de ani petrecuţi împreună.

„Draga mea Wanda’, scrie Joe. A trecut mult timp de când nu ti-am mai scris o scrisoare. Anii au trecut atât de repede….Într-o dimineaţă te trezeşti şi realizezi că ai îmbătrânit. Oricum ar fi, nu aş da anii petrecuţi cu tine pentru tot aurul din Alaska. Am crescut trei copii minunaţi şi am petrecut cele mai frumoase momente cu ei. Mi-ar plăcea să pot aduce acele zile înapoi. Închei această scrisoare prin a-ţi spune că te iubesc ca în prima zi”.

Foto:boredpanda.com

Sursa: gandul.info

Vă mai recomandăm şi: Secretele unei casnicii fericite

                                             Barbati! Avem nevoie de sotii tinere si destepte?

                                             Ce se întâmplă cu bărbaţii când îşi cer iubita în căsătorie? (FOTO)

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase