Home » Descopera in Romania » Cum arată cea mai frumoasă casă din Bucureşti. GALERIE FOTO

Cum arată cea mai frumoasă casă din Bucureşti. GALERIE FOTO

Publicat: 26.10.2016
Casa, denumită G3, se află în Otopeni, într-un loc aflat de în căutarea unei identităţi. Printre drumurile prăfuite şi experimentele arhitecturale din zonă, casa uimeşte prin curăţenia liniilor. Bine, şi prin piscina din faţă, terasa ocrotită de o structură triunghiulară şi prin spaţiul vitrat mare.

Casa a fost gata in 2015 si s-a lucrat la ea circa 3 ani pentru a iesi aceasta constructie cu o poveste frumoasa. „In casa avem o abordare directa. Betonul e beton, lemnul e lemn, se mai strica, imbatraneste, creste cu casa si cu cei din ea. Asta e partea frumoasa, ca la final sa ai o poveste. Nu conteaza intentiile bune daca rezultatul nu este bun”, a declarat unul dintre arhitecţi pentru Ziarul Financiar.

„În casă avem o abordare directă. Betonul e beton, lemnul e lemn, se mai strică, îmbătrâneşte, creşte cu casa şi cu cei din ea. Asta este partea frumoasă. Asta este foarte important. La final să ai o poveste. Nu contează niciodată intenţiile bune dacă rezultatul nu este bun“, mai spune acesta.

Sursa: Gândul

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase