Home » D:News » Imaginile INCREDIBILE suprinse de camerele de supraveghere instalate de ofiţeri de poliţie din Kansas care voiau să surprindă o pumă: ,,Am fost surprinşi”-FOTO

Imaginile INCREDIBILE suprinse de camerele de supraveghere instalate de ofiţeri de poliţie din Kansas care voiau să surprindă o pumă: ,,Am fost surprinşi”-FOTO

Publicat: 01.12.2016
Din cauza unor zvonuri despre existenţa unei pume într-o zonă din Kansas, Statele Unite ale Americii, departamentul de poliţie a instalat în zonă camere pentru a surprinde puma.

După ce au analizat imaginile de pe cameră, ofiţerii au avut o surpriză ,,Am fost surprinşi de unele imagini,” afirmă unul dintre ofiţeri într-o postare de pe Facebook. În imaginile suprinse de camere se poate vedea un raton, un coiot sau cadrul de susţinere al unei bătrâne.

Sursa: BuzzFeed

Însăn la un moment datn camera surprinde imagini ciudate precum cea a unui om cu o mască de gaze pe faţă şi o pungă în mână sau cea a unui om îmbrăcat într-un costum de gorilă.

Într-o postare de pe Facebookn ofiţerii departamentului de poliţie din Gardner au afirmat: ,,Dorim să le mulţumim persoanelor responsabile pentru aceste imagini. Mulţumim persoanelor care au observat camerele. Efortul şi simţul umorului sunt apreciate”.

Sursa: BuzzFeed

Sursa: Buzz Feed

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase