Home » D:News » Bărbatul căsătorit cu 107 femei. ”Ceea ce fac eu este divin. Este misiunea mea şi voi continua să fac asta până la sfârşitul vieţii”

Bărbatul căsătorit cu 107 femei. ”Ceea ce fac eu este divin. Este misiunea mea şi voi continua să fac asta până la sfârşitul vieţii”

Publicat: 19.01.2017
Mohammed Bello Abubakar a fost una dintre cele mai controversate figuri din Nigeria. Bărbatul de 92 de ani a fost căsătorit cu 107 femei, 97 fiindu-i neveste la momentul morţii lui.

Belo a cunoscut faima în 2008, când ziarele au scris despre căsătoria sa cu 86 de femei şi cei 150 de copii ai săi. La aceea vreme, clericii musulmani l-au acuzat că încalcă regulile religiei lor. Bărbatul a fost pus în faţa unei alegeri, fie divorţa de 82 de femei sau suporta consecinţele, conform Oddity Central.  Acesta a refuzat, susţinând că nu este nicio regulă în Coran care să interzică mariajul cu mai mult de patru femei, iar fiecare bărbat ar trebui să fie liber să se căsătorească cu câte femei doreşte.

Sursa Buzz Nigeria

Belo a fost arestat la cererea curţii locale, dar a fost eliberat cu condiţia să-şi păstreze doar patru neveste. Bărbatul a ignorat cerinţa curţii şi de atunci s-a căsătorit cu alte femei, ajungând la un număr de 107 neveste dintre care 10 au divorţat de el. În ciuda vârstei sale, Abubakar susţinea că dorea să se mai căsătorească. ,,Ceea ce fac eu este divin. Este misiunea mea şi voi continua să fac asta până la sfârşitul vieţii”, spunea el. Nu a mai apucat, a murit în ianuarie 2017, la vârsta de 92 de ani.

Belo îi sfătuia pe bărbaţi să nu-i urmeze exemplul deoarece un soţ ,,normal” nu s-ar descurca cu 10 neveste. El afirma că a reuşit să le controleze pe cele 97 de femei cu ajutorul puterii divine. 

Cel mai incredibil aspect privind familia sa era că niciunul dintre membri nu avea un venit fix. Bărbatul nu muncea şi nu le permitea nici soţiilor lui să muncească

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase