Home » D:News » Germanii au inventat centura de castitate a secolului XXI care le protejează pe femei de viol. ,,Suntem foarte mândri de ei”. Lenjeria intimă a provocat, însă, multe controverse

Germanii au inventat centura de castitate a secolului XXI care le protejează pe femei de viol. ,,Suntem foarte mândri de ei”. Lenjeria intimă a provocat, însă, multe controverse

Publicat: 28.01.2017
O companie germană a stârnit controverse după lansarea unei linii de lenjerie intimă pentru femei care după cum afirmă compania le protejează pe purtătoare de viol.

Numiţi ,,Pantalonii de siguranţă” sunt realizaţi dintr-un material rezistent şi au la brău un lacăt cu alarmă.

Sandra Seitz, creatoarea lenjeriei, afirmă că în trecut a fost atacată de un grup de bărbaţi care au încercat să-i tragă pantalonii jos, astfel i-a venit ideea realizării unei lenjerii de protecţie, conform Oddity Central.

Lenjeria are trei tipuri de protecţie. Pantalonii sunt realizaţi dintr-un material rezistent foarte greu de tăiat sau rupt. Lacătul previne tragerea pantalonilor în jos înainte de dezlegarea elasticului.

Credit: Sandra Seitz

În zona inghinală, pantalonii au un alt material protectiv care previne ruperea acestora. Lenjeria este dotată şi cu un sistem de alarmă care produce un sunet strident care se activează atunci când pantalonii sunt traşi. Purtătorul poate activa alarma voluntar prin tragerea elasticului. 

,,Pantalonii furnizează triplă protecţie împotriva violului, suntem foarte mândri de ei,” spune Seilz. Lenjeria este produsă în două modele: pentru purtatul zilnic, la preţul de 107 de dolari, şi pentru alergat – 160 de dolari. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase