Home » D:News » Festivalul anual al zăpezii din Sapporo, Japonia, are o „gazdă” specială: Donald Trump! – VIDEO

Festivalul anual al zăpezii din Sapporo, Japonia, are o „gazdă” specială: Donald Trump! – VIDEO

Festivalul anual al zăpezii din Sapporo, Japonia, are o „gazdă” specială: Donald Trump! – VIDEO
Publicat: 07.02.2017
Statuia din gheaţă a preşedintelui SUA, Donald Trump va fi una dintre atracţiile festivalului. De altfel, tradiţia la Sapporo este ca sutele de sculpturi realizate în zăpadă să reprezinte personaje şi personalităţi celebre din lumea politică şi artistică.

La ediţia din acest an a festivalului pot fi admirate sculpturi ale personajelor din Pokemon Go dar şi ale eroilor din universul „Star Wars”, printre care temutul Lord Sith Darth Vader şi roboţii R2D2 şi C-3PO, relatează Mediafax. Echipe din întreaga lume vor concura într-un concurs de sculpturi în gheaţă, iar echipa câştigătoare va fi anunţată joi.

„Sapporo” a luat naştere în anul 1950, când nişte elevi de la liceul local, jucându-se în Parcul Odori, au realizat şase statui de zăpadă, ce au putut fi admirate de trecători. În 1955, reprezentanţi ai forţelor de apărare militară au construit o imensă sculptură pentru care astăzi festivalul a devenit celebru. În 1959, un număr de 2.500 de persoane au participat la realizarea sculpturilor în zăpadă, iar evenimentul a fost amintit pentru prima dată ca ”Festival al zăpezii”. În 1972, festivalul zăpezii a fost organizat în acelaşi timp cu Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sapporo, aducând astfel renume internaţional evenimentului.

Imagini ale festivalului de anul trecut:

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Ce ascunde mimica lui Donald Trump? Unde se află marea lui vulnerabilitate – VIDEO

Donald Trump prezintă simptome ale unei boli mintale, ceea ce îl face incapabil să fie preşedinte. ”Reprezintă un pericol”

Ce spune semnătura lui Donald Trump despre personalitatea sa?

Cu ocazia învestirii în funcţia de preşedinte, în onoarea lui Donald Trump a fost denumită o molie descoperită recent. ”Este UNIC”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase