Home » D:News » Cea mai ghinionistă moarte. Misterul focului fantomă care a ucis un bărbat în propria casă a fost rezolvat

Cea mai ghinionistă moarte. Misterul focului fantomă care a ucis un bărbat în propria casă a fost rezolvat

Cea mai ghinionistă moarte. Misterul focului fantomă care a ucis un bărbat în propria casă a fost rezolvat
Publicat: 11.03.2017
Un bărbat a fost găsit mort în casa sa acoperit de arsuri de gradul I, II şi III. Iniţial, acesta părea că a luat foc spontan, deorece nu exista nicio dovadă a unui gaz inflamabil în jurul său. Aşadar ce s-a întâmplat cu adevărat?

Bărbatul de 53 de ani a fost găsit pe podea aşezat între două bare de metal utilizate pentru construirea băncilor, relatează IFL Science. Însă, experţii nu au descoperit niciun semn al unei disfuncţii electrice. Iniţial, anchetatorii au crezut că a luat foc în altă parte şi a venit în casă pentru a cere ajutor. Timp de mulţi ani, nimeni nu a reuşit să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. 

Anchetatorii străini din cadrul Universităţii din Genova au descoperit un aspect ciudat. Aproximativ 70% din corpul bărbatului era ars puternic, în special piciorul stâng şi degetul mare de la mâna dreaptă. Experţii au declarat că unele părţi ale corpului erau extrem de grave în timp ce alte părţi erau complet neatinse de foc. 

Uneltele de metal din jurul bărbatului ofereau indicii cu privire la ce s-a întâmplat. Aceştia au descoperit că bârnele metalice ale casei ieşeau prin podea în afara casei, atunci anchetatorii au ştiut exact ce s-a întâmplat. După ce au discutat cu meteorologii, anchetatorii au confirmat că în momentul morţii bărbatului avea loc o furtună. Un fulger a traversat cele două bârne de metal, prin structura metalică la care lucra bărbatul, şi l-a strâpuns cât ai clipi. 

Fulgerul a pătruns prin piciorul stâng al bărbatului, a trecut prin corp, prin inimă şi a ieşit prin degetul mare de la mâna dreaptă. Bărbatul a fost victima uneia dintre cele mai ghinioniste morţi, a fost lovit de fulger în interiorul casei. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase