Home » D:News » Realitatea bate televiziunea: Concurenţii unei emisiuni din Marea Britanie au stat un an în sălbăticie fără să ştie că programul s-a anulat

Realitatea bate televiziunea: Concurenţii unei emisiuni din Marea Britanie au stat un an în sălbăticie fără să ştie că programul s-a anulat

Publicat: 29.03.2017
Concurenţii din cadrul unui reality show, inclusiv o parte dintre cameramani, s-au întors acasă după un an petrecut în sălbăticie şi au aflat că programul a fost suspendat din vara anului 2016.

Reality show-ul ,,Eden” a implicat amplasarea a 23 de străini în sălbăticie, pentru ca aceştia să-şi construiască o nouă societate în pădurea din Scoţia, informează The Sun. 

În urma debutului din iulie 2016, rating-ul emisiunii a scăzut drastic de la 1,7 milioane la 800.000 de spectatori, iar după doar patru episoade experimentul social a fost eliminat de pe micile ecrane. 13 dintre concurenţi au plecat din reality show de la finalul verii trecute. Ceilalţi concurenţii au aflat, însă, recent că emisiunea a fost scoasă din grila de programe în august 2016. Nefiind anunţaţi, cei 10 participanţi au continuat să trăiască în sălbăticie timp de un an de zile fără a fi conştienţi de alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite ale Americii sau de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. 

Credit: Channel 4

În ciuda problemelor privind anularea emisiunii, reprezentanţii Channel 4 au insistat că emisiunea va fi difuzată din nou în 2017, însă nu au oferit şi alte detalii. De asemenea, echipa de producţie a fost evazivă în a da explicaţii despre această situaţie.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase