Home » D:News » Cel mai mare eveniment de hipnoză din România ,,Hipnotistul” va avea loc la Cinema Pro

Cel mai mare eveniment de hipnoză din România ,,Hipnotistul” va avea loc la Cinema Pro

Cel mai mare eveniment de hipnoză din România ,,Hipnotistul” va avea loc la Cinema Pro
Publicat: 20.04.2017
"Hipnotistul", cel mai mare eveniment de hipnoză din Romania, susţinut de Nicolae Banică, va avea loc duminică, 23 aprilie, de la ora 18:00, la Cinema Pro. Publicul va avea parte de un spectacol inedit şi interactiv în care va putea devenii protagonist, iar hipnotistul un simplu indrumator,
„Spectatorii vor experimenta un mod inedit de distracţie, amuzament şi relaxare. Atenţie căci este pericol de experienţe memorabile, râsete cu lacrimi şi amintiri unice!”, îi avertizează hipnotistul Nicolae Bănică pe cei care doresc să participe la evenimentul inedit.
 
Nicolae Bănică este vicepreşedinte al Asociaţiei Europene de Hipnoză, membru fondator al Academiei de Hipnoză, hipnotist de scenă şi stradă, hipnoterapeut şi trainer în hipnoză.
 
„M-ai văzut că tot apar la TV în ultima vreme, pocnesc din degete, spun “Dormi şi te relaxezi”, iar lucrurile se întâmplă. Poţi fi chiar tu subiectul care va încerca cea mai tare senzaţie. Rezervă-ţi acum loc la cel mai mare eveniment de hipnoză din România”, spune hipnotistul.
 
„Prin 2010, am descoperit în biblioteca personală o carte de hipnoză care m-a atras într-un mod magnetic, astfel încât am citit şi recitit acea carte de câteva ori. Am început să înţeleg efectele acestui fenomen şi să fiu atras de dorinţa de a-l experimenta atât personal dar şi pe ceilalţi. Cine credeţi că au fost primii subiecţi?! Evident, nepoţii, iar după o lungă perioadă de timp am început să ies din familie, lucrând cu prietenii, cunoştinţele, evoluând cu fiecare şedinţă pe care o făceam. Am reuşit să observ, astfel, atât efectele terapeutice ale fenomenului numit hipnoză cât şi fascinaţia pe care reuşeşte să o ofere publicului hipnoza de scenă, hipnoza de stradă. Pe lângă şedinţele de terapie, am început să promovez în evenimente publice, hipnoza de scenă şi cea de stradă, în emisiuni televizate în direct cât şi înregistrate.”, mărturiseşte Nicolae Bănică.
 
Detalii suplimentare despre evenimentul care va avea loc pe 23 aprilie, de la ora 18:00, la Cinema Pro, se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului, iar biletele se pot achiziţiona de pe Eventim.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase