Home » D:News » Au existat arbori pe Marte în trecut? O nouă teorie controversată sugerează că un trunchi de arbore apare într-o imagine publicată de NASA

Au existat arbori pe Marte în trecut? O nouă teorie controversată sugerează că un trunchi de arbore apare într-o imagine publicată de NASA

Publicat: 26.04.2017
Marte este o planetă deşertică, din cauza atmosferei subţiri existenţa apei fiind aproape imposibilă. Însă vânătorii de extratereştri susţin că pe Planeta Roşie ar fi existat vegetaţie, în trecut. Într-o imagine realizată de roverul Curiosity, ei susţin că este prezent trunchiul pietrificat al unui arbore.

Imaginea a fost publicată de către Paranormal Crucible după ce au observat formaţiunea, relatează Mail Online. ,,Obiectul nu pare din acelaşi peisaj, seamănă cu trunchiul pietrificat al unui arbore marţian. Obiectul are în jur de un metru înălţime şi, având în vedere descoperirile rămăşiţelor unor animale de pe Marte, este logic să credem că arborii există sau au existat pe solul marţian,” declară vânătorul de extratereştri. 

Credit: NASA

NASA a afirmat că imaginea a fost realizată de către roverul Curiosity în zona Sol 1647, în luna martie. Deşi poate fi doar una dintre rocile de pe Marte, adepţii teoriilor conspiraţiei consideră că aceasta este o dovadă a faptului că viaţa a existat pe planeta Roşie, în trecut. 

,,Presupunerile ar putea fi reale din moment ce chiar NASA a declarat că Marte a fost o planetă asemănătoare Terrei până când o explozie solară a lovit planeta, distrugând atmosfera şi oceanele de pe Marte,” adaugă vănătorul de extratereştri. 

Adepţii teoriilor conspiraţiei sugerează că arborii ar putea exista pe Marte deoarece aceştia au observat, în imagini publicate anterior de NASA, surse de apă care ar putea susţine viaţa. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase