Home » D:News » Povestea incredibilă a familiei care trăieşte în casă cu un urs. VIDEO

Povestea incredibilă a familiei care trăieşte în casă cu un urs. VIDEO

Publicat: 09.05.2017
Această familie din Rusia a uimit pe toată lumea cu imaginile pe care le-a publicat pe internet. Svetlana şi Yuriy Panteleenko pot părea un cuplu obişnuit, asta până ajungem să vedem cine stă la masă alături de ei.

Cei doi nu mai au nevoie de un copil pentru că-l au pe Stepan, un urs de 23 de ani, domesticit de cei doi, care a ajuns să trăiască în aceeaşi casă cu ei, devenind, practic, un membru al familiei, scrie Gândul

Înalt de aproximativ 2,15 metri, Stepan este un adevărat animal de companie, astfel că familia Panteleenko cinează cu el sau se uită la televizor stând cu toţii pe canapea în sufragerie. Mai mult, el participă şi la treburile casnice, ieşind alături de „mama” lui în grădină atunci când aceasta udă florile. 

Chiar dacă Stepan primeşte mai mult decât un castron de terci pe zi, consumând astfel peste 25 de kilograme de peşte, legume şi ouă, mâncarea lui preferată este laptele condensat. 

Svetlana şi Yuriy l-au adoptat pe Stepan atunci când acesta avea numai trei luni. Potrivit spuselor celor doi, ursuleţul a avut un comportament anormal pentru un asemenea animal, astfel că totul a mers de la sine. 

Din fericire, la cele 136 de kilograme ale sale, Stepan iubeşte să joace fotbal, ceea ce îl ajută să asimileze într-un mod sănătos toată cantitatea de mancare pe care o consumă zilnic. 

„Nu-i place nimic mai mult decât să se cuibărească lângă noi pe canapea în timp ce ne uităm la televizor. Când l-am adoptat avea numai trei luni şi a fost găsit în pădure de vântori. Îşi pierduse mama şi era într-o stare deplorabilă. Iubeşte oamenii necondiţionat şi este un urs tare sociabil. Indiferent de ce ar crede oamenii, nu este agresiv deloc. Nu am fost niciodată răniţi de Stepan. Este foarte talentat şi iubeşte picnicurile”, a povestit Svetlana.

 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase