Home » D:News » Elon Musk a declarat că Apple nu doreşte o colaborare cu Tesla

Elon Musk a declarat că Apple nu doreşte o colaborare cu Tesla

Elon Musk a declarat că Apple nu doreşte o colaborare cu Tesla
Publicat: 10.05.2017
Apple lucrează la propriul proiect misterios în domeniul auto. Se pare că gigantul american a renunţat la ideea construirii unui automobil electric şi că acum dezvoltă un sistem autopilot.

Compania a primit o autorizaţie în California pentru a testa automobile autonome în luna aprilie a acestui an, scrie go4it.

Şeful Tesla, Elon Musk, a declarat că Apple nu este interesată de o colaborare cu compania pe care o conduce. „Da, nu cred că ei doresc să aibă această discuţie. Nu am primit nicio indicaţie că ar vrea”, a spus Musk.

S-a vorbit şi despre o posibilă achiziţie a Tesla de către Apple, dar, într-un interviu acordat Bloomberg, Musk a spus că aşa ceva este foarte puţin probabil. Potrivit lui, compania se concentrează pe construcţia Model 3, primul vehicul Tesla cu preţ accesibil. Astfel de negocieri ar putea afecta bunul mers al acestui proiect foarte important pentru companie.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Predicţia sumbră a lui Elon Musk: Omul va fi nevoit să devină cyborg pentru a supravieţui în viitor

Bill Gates, Stephen Hawking şi Elon Musk avertizează: Inteligenţa Artificială este mai periculoasă decât credem

Elon Musk a făcut public planul său de colonizare a planetei Marte. Coloniştii trebuie să fie ”pregătiţi să moară”

O femeie inginer din România i-a spus lui Elon Musk ce probleme sunt la maşinile electrice. A fost concediată imediat de la Tesla

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase