Home » D:News » Alimentele care te ajută să faci mai mult sex

Alimentele care te ajută să faci mai mult sex

Alimentele care te ajută să faci mai mult sex
Publicat: 18.05.2017
Dacă mănânci carne, ai toate şansele să ai parte de mai multă acţiune în dormitor, cel puţin asta relevă un studiu realizat de GourmetMeatClub.com.

După ce au intervievat 2.000 de oameni, specialiştii au descoperit că cei care mănâncă carne în fiecare zi au parte de mai mai mult sex, în comparaţie cu cei care urmează o dietă concentrată pe alte produse, scrie Gândul.

Aproape jumătate dintre cei chestionaţi (42%), care mănâncă carne o dată pe zi, au mărturisit că au parte de cel puţin un episod romantic o dată pe saptămână, spre deosebire de cei 16% care nu se concentrează prea mult asupra acestui gen de mâncare.

Aceast studiu vine să să îi contrazică pe cei de la  PETA , care susţineau ca veganii se descurcă cel mai bine în pat. „Consumul de alimente derivate din animale poate fi legat de acele blocări ale arterelor, care pot cauza funcţionarea necorespunzătoare a inimii unui om, dar şi a celorlalte organe vitale ale acestuia. În schimb, consumul de alimente bogate în fibre – inclusiv fructele, legumele şi boabele integrale – ajută la curăţarea plăcii de pe pereţii arteriali şi la pomparea sângelui, iar această situaţie poate ajuta o persoană să îşi îmbunătăţească viaţa sexuală’’, cred cei de la PETA.

„Viagra este pastila care poate face un bărbat să reziste o noapte întreagă, dar o dietă vegană le poate aduce beneficii pe toată durata vieţii”, mai spuneau reprezentanţii PETA.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase