Home » D:News » Pasagerii din avion care doresc să-şi lase scaunul pe spate ar trebui să plătească 18 dolari în plus „Toată lumea câştigă şi nimeni nu primeşte niciun pumn în faţă”

Pasagerii din avion care doresc să-şi lase scaunul pe spate ar trebui să plătească 18 dolari în plus „Toată lumea câştigă şi nimeni nu primeşte niciun pumn în faţă”

Pasagerii din avion care doresc să-şi lase scaunul pe spate ar trebui să plătească 18 dolari în plus „Toată lumea câştigă şi nimeni nu primeşte niciun pumn în faţă”
Publicat: 21.05.2017
O serie de experimente realizate de doi profesori de top din SUA dezvăluie că pasagerii care circulă cu avionul şi îşi doresc să se relaxeze (lăsându-şi scaunele pe spate) ar trebui să achite 18 dolari pentru ca persoana din spatele lor să nu fie deranjată de gest, scrie Business Insider.
Cei doi profesori susţin că ideea de plată ar asigura faptul că ”nimeni nu va primi un pumn în faţă”.
 
De asemenea, oamenii ar putea cere 41 de dolari pentru a nu-şi lăsa scaunul pe spate de la pasagerul care ar fi deranjat de gest.
 
Aceste plăţi au fost calculate de profesorii de drept Christopher Buccafusco şi Christopher Jon Sprigman, care susţin, de asemenea, că pasagerii ar trebui să negocieze şi ţinând cont de băuturile sau mâncărurile disponibile în avion.
 
Aceştia au scris: ”Nimănui nu îi place faptul că majoritatea liniilor aeriene au început să taxeze pentru orice serviciu, dar poate fix ăsta e lucrul de care avem nevoie. Majoritatea (liniiilor aeriene – n.r.)  încă oferă băuturi gratuite şi, uneori, chiar pungi cu covrigei săraţi. Poate în loc să le ofere gratuit, ar trebui să lase pasagerii să îşi achiziţioneze unul altuia aceste produse”.
 
”Toată lumea câştigă. Astfel, spaţiul dintre scaune este alocat eficient, liniile aeriene sunt departe de faliment şi nimeni nu primeşte niciun pumn în faţă”, au mai spus profesorii.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase