Home » D:News » A fost diagnosticat cu paralizie cerebrală, dar cu ajutorul mamei sale acest tânăr a ajuns student la Harvard

A fost diagnosticat cu paralizie cerebrală, dar cu ajutorul mamei sale acest tânăr a ajuns student la Harvard

Publicat: 24.05.2017
Când Zou Hongyan l-a adus pe lume pe unicul său copil, în 1988, medicii nu îi dădeau nicio şansă micuţului. Din cauza complicaţiilor apărute la naştere, cel mic avea să sufere o paralizie cerebrală. Încurajată să renunţe la cel mic, Zou Hongya nu s-a lăsat. A luptat neîncetat, şi-a luat trei joburi pentru a-şi creşte băiatul care, 29 de ani mai târziu, a ajuns student la Harvard, potrivit BoredPanda.com.

Trei locuri de muncă şi o singură misiune: să îşi ajute băiatul să se dezvolte ca ceilalţi copii şi să nu îi lipsească nimic. Astfel a decurs fiecare zi din viaţa lui Zou Hongyan după ce l-a născut pe Ding Ding,  potrivit Gândul

„Nu voiam să se simtă ruşinat pentru problemele pe care le avea. Avea multe deficienţe care îl puneau într-o poziţie inferioară, însă nu m-am lăsat până nu a reuşit să le depăşească”, susţine mama băiatului. 

29 de ani mai târziu, băiatul cu „grad redus de inteligenţă” a ajuns licenţiat în inginerie şi ştiinţa mediului şi student la drept, la Harvard.

 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase