Home » D:News » Ce smartphone-uri folosesc personalităţi precum Putin sau Merkel? Unele preferinţe ar putea să surprindă

Ce smartphone-uri folosesc personalităţi precum Putin sau Merkel? Unele preferinţe ar putea să surprindă

Ce smartphone-uri folosesc personalităţi precum Putin sau Merkel? Unele preferinţe ar putea să surprindă
Publicat: 26.05.2017
Deşi e clar că majoritatea preferă modelele Apple, sunt şi excepţii notabile, la care mulţi dintre noi nu ne-am aştepta.

De ce este iPhone atât de vizibil în rândurile celebrităţilor? Probabil cele mai cunoscute, la nivel mondial, superstaruri provin din SUA. Acest lucru se întâmplă deoarece este cea mai mare economie a lumii, cea mai mare putere mondială şi acolo există celebrul Hollywood. Vedetele americane preferă iPhone deoarece telefonul – pe lângă faptul că este uşor de folosit, performant şi fiabil – este conceput de o companie din ţara lor, adică Apple. La fel, majoritatea starurilor pop din Coreea de Sud folosesc dispozitive Samsung. Potrivit unui analist, este un sentiment de patriotism pe care şi vedetele îl au, la fel ca toţi ceilalţi oameni.

Samsung a încercat să contracareze acest lucru prin lansarea programului White Glove, prin care şi-a propus să atragă vedete în „barca” sa. Eforturile au dat roade. Nume cunoscute precum Jay Z, LeBron James sau Martha Stewart au ajuns să folosească smartphone-uri Galaxy.

Citeşte continuarea în go4it.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

De unde provine vibraţia smartphone-ului tău. Ce este sindromul vibraţiilor fantomă

Ce smartphone marca Samsung este cel mai fragil dintre toate – VIDEO

”Smartphone-urile nu vor mai exista,” previziunea sumbră a lui Mark Zuckerberg

Cererea de PC-uri a scăzut semnificativ în favoarea altor dispozitive similare. Să fie acesta începutul sfârşitului pentru PC-uri?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase