Home » D:News » Motivul pentru care e bine să faci sex noapte de noapte

Motivul pentru care e bine să faci sex noapte de noapte

Motivul pentru care e bine să faci sex noapte de noapte
Publicat: 27.06.2017
Dacă vrei să te simţi fericit, e bine să faci sex frecvent, cred specialiştii.

Sexul practicat noapte de noapte poate avea efecte nebănuite asupra organismului în dimineaţa următoare, ba chiar poate spori performanţa la locul de muncă, scrie Gândul.

Un nou studiu demonstreză că oamenii care au parte de momente fiebinţi în dormitor au o stare mai bună în ziua următoare, iar asta pentru că, în timpul sexului, corpul eliberează hormoni (endorfine) care activează centrele de plăcere în creier, lucru care vă conferă o stare de bine.

Cercetătorii cred că sexul este la fel de benefic pentru sănătate ca şi mâncarea şi exerciţiile.

În general, bărbaţii au un motiv întemeiat pentru a-l practica,  deoarece cercetările spun că cei care au un orgasm pe zi riscă mai puţin să dezvolte un cancer de prostată, spre deosebire de cei care nu ejaculează în mod regulat.

Specialiştii de la Harvard au analizat, timp de 18 ani, viaţa sexuală a 32.000 de bărbaţi sănătoşi, 3.839 dintre ei fiind ulterior diagnosticaţi cu cancer de prostată.

Cei cu vârsta cuprinsă între 40-49 ani, care au ejaculat de mai multe ori în fiecare lună, au avut un risc de 22% mai mic de a dezvolta boala.

De asemenea, au fost luaţi în considerare şi alţi factori, cum ar fi dieta şi fitness-ul, dar oamenii de ştiinţă cred că orgasmele regulate reprezintă cheia unei prostate sănătoase.

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase