Home » D:News » Cum arată femeia perfectă în viziunea bărbaţilor

Cum arată femeia perfectă în viziunea bărbaţilor

Cum arată femeia perfectă în viziunea bărbaţilor
Publicat: 16.07.2017
Un studiu care a avut în vedere descoperirea preferinţelor bărbaţilor atunci când vine vorba despre formele corpului unei femei a scos la iveală faptul că aceştia preferă forme care sugerează tinereţe, potrivit indy100.

În cadrul studiului au fost chestionaţi bărbaţi provenind din 10 ţări, iar aceştia au fost rugaţi să construiască un clasament al formelor corporale feminine, pornind de la cel mai atractiv corp şi ajungând la cel mai puţin atractiv, scrie Gândul

Astfel, a reieşit că tiparul preferat al bărbaţilor este corpul aferent unui indice de masă corporală 19. Acesta se situează la limita subponderabilităţii. 

Aşadar, kilogramele în plus au condus la o apreciere negativă în ceea ce priveşte aspectul fizic. 

Specialiştii consideră că acest rezultat este influenţat de faptul că populaţia a început să cunoască tot mai bine beneficiile unei greutăţi corporale scăzute, faţă de o greutate care se încadrează în domeniul supraponderabilităţii sau tinde chiar spre obezitate. Informaţiile din media, cultură şi fashion au condus la apariţia unei corelaţii între greutatea corporală scăzută şi speranţa de viaţă sau abilitatea de reproducere. 

Astfel, oamenii au ajuns să privească şi să clasifice atractivitatea trecând-o prin acest filtru al gândirii.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase