Home » D:News » BBC Earth lansează seria ”Oameni Extraordinari”

BBC Earth lansează seria ”Oameni Extraordinari”

BBC Earth lansează seria ”Oameni Extraordinari”
Publicat: 28.08.2017
BBC Earth lansează o nouă serie documentară intitulată Oameni Extraordinari care va avea premiera pe data de 28 august, de la orele 23:00. Documentarul surprinde oameni uimitori și inspirați, ale căror corpuri și vieți s-au format într-un mod foarte diferit de cel convențional.
Seria Oameni Extraordinari reuneşte cei mai talentaţi oameni de ştiinţă şi pacienţi care nu au renunţat la luptă, precum inginerul din Londra care a proiectat un aparat medical pentru a-şi proteja inima sau un om paralizat din Ohio care poate să-şi mişte din nou degetele cu ajutorul semnalelor trimise direct de către creier.
 
Cartea de Curiozități șI Mistere Medicale include povestea unui bărbat care nu se poate opri din râs, o femeie ai cărei mușchi se transformă în os, o fată care poate să meargă numai desculță și cea mai păroasă familie din lume.
 
Experiențele lor transformă modul în care înțelegem fiziologia umană, oferindu-ne perspective uimitoare asupra modului în care corpurile noastre se dezvoltă, prosperă și supraviețuiesc.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase