Home » D:News » Cele mai neobişnuite recorduri din Guinness Book care arată că lungimea „contează”

Cele mai neobişnuite recorduri din Guinness Book care arată că lungimea „contează”

Publicat: 12.09.2017
Mărimea chiar contează atunci când vine vorba despre Cartea Recordurilor. Iar cele mai noi recorduri înregistrate nu fac rabat de la această regulă.

Între ele, femeia cu cele mai lungi gene şi pisica cu cea mai lungă coadă, scrie Gândul

Observatorii de la Cartea Recordurilor pot fi iertaţi pentru că au crezut că genele lui You Jianxia sunt, de fapt, mustăţi. Nu e de mirare că au făcut această încurcătură, având în vedere că cei 12,4 cm de gene îi ghidilă obrajii. 

Domnişoara You a observat prima dată că genele îi cresc foarte mult în timpul unei retrageri în natură în 2013. Aceasta pune totul pe seama legăturii ei puternice cu natura. 

Puterile ei de creştere au un rival în persoana artistei manichiuriste Ayanna Williams, ale cărei unghii ajung la un total de 576,4 cm. 

Pentru a avea grijă de unghiile ei, femeia în vârstă de 60 de ani din Houston, Texas, foloseşte o perie de unghii şi săpun anti-bacterial zi de zi şi îşi aplică cu regularitate un lac întăritor şi un strat de vopsea acrilică. Tot procesul poate dura chiar şi o săptămână. 

Femeia recunoaşte că îi este greu să facă treburile zilnice, cu excepţia îmbrăcării pantalonilor. De asemenea, ea evită să spele. 

În ceea ce priveşte recordurile de lungime din lumea animală, Cygnus este o pisică deosebită dacă ne uităm la magnifica ei coadă.

Citeşte continuarea în Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase