Home » D:News » Ce semnifică cu adevărat expresiile ”Te iubesc” şi ”Iartă-mă”

Ce semnifică cu adevărat expresiile ”Te iubesc” şi ”Iartă-mă”

Ce semnifică cu adevărat expresiile ”Te iubesc” şi ”Iartă-mă”
Publicat: 08.10.2017
Trăim într-o goană a timpului. Sunem atenţi la lucrurile care au legătură cu cariera noastră, dar uităm de cel de lângă noi. Uităm să îi oferim atenţie, dragoste, lăsăm să se aşterne nepăsarea peste sentimentele care ne-au legat.
De cele mai multe ori, pasiunea păleşte pentru că cei doi parteneri nu mai fac lucrurile pe care obişnuiau să le facă la începutul relaţiei. Prinşi în vâltoarea vieţii, uită să mai investească timp şi energie în relaţia lor şi nu-şi mai manifestă activ iubirea unul faţă de celălalt.
 
,,Clipa în care unul dintre ei încetează să-i mai arate partenerului dragoste este începutul sfârşitului relaţiei. La vârsta primei tinereţi, oamenii au nevoie de iubire, au nevoie de explozia şi de euforia îndrăgostirii.
 
Hormonii sunt cei care ne somează să ne alimentăm sufletul cu doze de îndrăgostire şi de pasiune’’ , spune psihologul Oana Nicolau pentru CSID.
 
Cum îţi poţi exprima iubirea
 
Există aşadar câteva modalităţi simple prin care doi oameni îşi pot exprima iubirea şi prin care pot da un refresh relaţiei lor pentru a simţi aceeaşi euforie ca la începutul ei. ,,Trebuie să folosească cu încredere cuvintele magice: te iubesc!, mulţumesc!, te rog! şi iartă-mă!, de fiecare dată când simt sau situaţia o cere. 
 
Citeşte continuarea în CSID.
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase