Home » D:News » „Bună seara, aveţi legătura cu Papa Francisc.” Convorbire specială a Suveranului Pontif cu ”Cerul”

„Bună seara, aveţi legătura cu Papa Francisc.” Convorbire specială a Suveranului Pontif cu ”Cerul”

„Bună seara, aveţi legătura cu Papa Francisc.” Convorbire specială a Suveranului Pontif cu ”Cerul”
Publicat: 11.10.2017
Papa Francisc va ajunge mai aproape de cer, luna aceasta, după ce îi va contacta prin apel telefonic pe astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională.

Vaticanul a anunţat recent că Papa va contacta astronauţii pe 26 octombrie la ora 17:00 p.m. (18:00, ora României), informează Reuters

Membrii Vaticanului nu au oferit detalii suplimentare, însă Papa Francisc este cunoscut pentru susţinerea pe care a acordat-o Academiei de Ştiinţă Pontifice, care reuneşte deseori cercetători din întreaga lume pentru discutarea diferitelor subiecte, inclusiv schimbările climatice. 

Anterior, Papa Francisc şi-a prezentat susţinerea faţă de membrii domeniului ştiinţific prin organizarea reuniunilor în care a fost discutată teoria Big Bang-ului, teorie acceptată de către Vatican. 

În prezent, la bordul ISS se află şase membri, trei americani, doi ruşi şi un italian. Staţia Spaţială orbitează în jurul Pământului la o altitudine de 354 de kilometri.  Cel mai recent apel al unui Suveran Pontif a avut loc în 2011, când Papa Benedict a contactat astronuţii de pe ISS

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase