Home » D:News » O femeie a avut simptome de răceală timp de mai multe decenii. Când a ajuns la spital, medicii au făcut o descoperire bizară şi înfricoşătoare

O femeie a avut simptome de răceală timp de mai multe decenii. Când a ajuns la spital, medicii au făcut o descoperire bizară şi înfricoşătoare

O femeie a avut simptome de răceală timp de mai multe decenii. Când a ajuns la spital, medicii au făcut o descoperire bizară şi înfricoşătoare
Publicat: 02.11.2017
O femeie de 57 de ani din China a ajuns la medic după decenii în care s-a confruntat cu sângerări ale nasului şi inflamaţii. Cauza nu era o răceală cronică, ci o condiţie foarte rar întâlnită a cărei cauză exactă nu se cunoaşte.

Medicii au găsit un dinte crescut în cavitatea nazală a acesteia. La început, după ce au văzut obiectul în radiografii, au încercat să-l extragă, scrie Live Science.

Apoi au văzut că au de-a face cu un dinte matur cu tot cu rădăcină şi a fost nevoie de intervenţie chirurgicală.

Conform unui studiu din 2011, dinţii supranumerici apar la circa 4% din populaţia lumii şi se speculează că apar din cauze genetice. Aceştia pot creşte printre alţi dinţi sau în direcţii opuse, aşa cum s-a întâmplat în cazul femeii din China.

Acest caz este o raritate şi mai mare, sunt foarte puţine cazurile în care dintele ajunge atât de departe, în cavitatea nazală.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Caz medical bizar: oamenii care se află pe moarte pot auzi ce spun cei din jur, chiar dacă par inconştienţi

Caz medical bizar şi extrem de dăunător: în ochiul unui adolescent a fost găsit un vierme parazit viu

Caz medical bizar: copilul cu dinţi în creier

O boală înfricoşătoare cauzată de un vierme parazit se răspândeşte într-un ritm îngrijorător. ”Este ca şi cum ai avea un glonţ care se mişcă încet prin creier”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase