Home » D:News » În ultima lui zi de lucru la Twitter, un angajat i-a dezactivat contul lui Donald Trump

În ultima lui zi de lucru la Twitter, un angajat i-a dezactivat contul lui Donald Trump

În ultima lui zi de lucru la Twitter, un angajat i-a dezactivat contul lui Donald Trump
Publicat: 04.11.2017
Contul de Twitter al preşedintelui american Donald Trump a fost „dezactivat accidental”, vineri, timp de 11 minute, din cauza unei erori umane, a anunţat compania, relatează site-ul BBC News.

„Am descoperit că acest lucru a fost făcut de către un angajat responsabil cu asistenţa pentru clienţi Twitter, în ultima zi de lucru a angajatului. Desfăşurăm o anchetă internă completă şi luăm măsuri pentru a evita repetarea acestei întâmplări”, potrivit unui comunicat al companiei Twitter.

Casa Albă nu a dorit să comenteze acest incident. Imediat după ce pagina a redevenit activă, primul mesaj transmis de către Trump a fost despre planul de reduceri fiscale al Partidului Republican, scrie go4it.

Încă din martie 2009, Donald Trump transmite prin intermediul contului „@realdonaldtrump” mesaje aproape zilnic. Activitatea preşedintelui american pe Twitter este urmărită de peste 41,7 milioane de utilizatori.

Trump a folosit în mod activ reţeaua de socializare pentru a-şi promova politicile şi pentru a-şi ataca adversarii politici, în special pe durata campaniei electorale pentru prezidenţialele din 2016, dar şi după preluarea mandatului în luna ianuarie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase