Home » D:News » Un tânăr a cerut guvernului danez să-i dea lui Groenlanda. Răspunsul-surpriză pe care l-a primit de la autorităţi

Un tânăr a cerut guvernului danez să-i dea lui Groenlanda. Răspunsul-surpriză pe care l-a primit de la autorităţi

Un tânăr a cerut guvernului danez să-i dea lui Groenlanda. Răspunsul-surpriză pe care l-a primit de la autorităţi
Publicat: 18.11.2017
După ce a băut un pic mai mult cu un prieten, Joe, un tânăr de 23 de ani, a trimis un mail Ministerului danez de Externe, cerând nici mai mult, nici mai puţin, să-i dea lui Groenlanda, dacă tot nu o foloseşte. Marea surpriză a fost că a şi primit răspuns.

„Bună, Sunt Joe, am 23 de ani, iar eu şi prietenul meu vrem să deţinem o ţară a noastră. De vreme ce suntem tineri, vrem să începem de jos şi voiam să ne asigurăm că cei care conduc ţara sunt de acord. Nu vrem să facem nicio greşeală, astfel încât să ducem o ţară de succes la ruină. (…) Sunt sigur că Regatul Danemarcei are alte lucruri mai importante de făcut decât să se ocupe cu mici detalii, cum ar fi cine se ocupă de această ţară, aşa că v-am face de fapt un mare favor. O grijă mai puţin pentru oamenii din Danemarca”, a scris tânărul în email, potrivit Bored Panda.

Surpriza a fost totală când a primit răspuns. 

„Dragă Joe, îţi mulţumim pentru email. Ne bucurăm că ai vise mari. Niciodată nu ştii cum într-o zi, aceste vise vor deveni realitate. Însă, în chestiunea Groenlandei pe care o ceri, nu se poate. Dar îţi mulţumim că ai întrebat. Poate ar trebui să începi de jos. Iată aici un job în Groenlanda unde se caută un profesor care să predea engleza copiilor. Mult succes în a-ţi găsi o ţară potrivită”, se arată în răspunsul primit de la  Ministerul de Afaceri Externe din Danemarca, scrie Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase