Home » D:News » Iranul consideră că SUA este controlată de ”extratereştri înalţi şi albi”. Controversele unei poveşti care pare o glumă

Iranul consideră că SUA este controlată de ”extratereştri înalţi şi albi”. Controversele unei poveşti care pare o glumă

Iranul consideră că SUA este controlată de ”extratereştri înalţi şi albi”. Controversele unei poveşti care pare o glumă
Publicat: 25.11.2017
Edward Snowden, fost angajat al Agenţiei Centrale pentru Informaţii (CIA) şi fost colaborator al Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA), a provocat controverse puternice în urmă cu patru ani, după ce a dat presei o serie de documente clasificate despre programele NSA de monitorizare a cetăţenilor americani. Americanului i se atribuie şi alte documente controversate. În unele se afirmă că America se află sub controlul unor ''extratereştri albi şi înalţi''. Aceeaşi rasă ar fi fost şi în spatele ascensiunii naziştilor din Germania, în 1930.

Povestea cu extratereştri a fost publicată în 2014 de agenţia de presă Fars a Iranului, o ţară care se află pe punctul de a dezvolta propriile arme nucleare. Informaţiile privind o invazie extraterestră ar fi apărut într-un document al  FSB, agenţia de spionaj a Rusiei. 

Conform agenţiei, membrii acesteia au descoperit dovezi conform cărora atât politicile de stat, cât şi cele internaţionale ale SUA sunt controlate de către un grup de extratereştri inteligenţi. Agenţia de presă iraniană susţine că, în 1945, a fost stabilit controlul. 

Pe site-ul agenţiei este susţinut faptul că scurgerile de informaţii provin din documentele lui Edward Snowden, care prezintă detalii despre venirea extratereştrilor pe Pământ în 1930. Aceştia i-ar fi ajutat pe extratereştri să construiască submarine avansate. În 1954, extratereştrii s-ar fi întâlnit cu preşedintele american Dwight Eisenhower şi ar fi încheiat un pact pentru conducerea Americii, potrivit Checkthesenews.

Una dintre părţile cele mai bizare ale raportului agenţiei de presă sugerează că extratereştrii albi şi înalţi conduc SUA pentru a putea crea un sistem de supraveghere la nivel global. Povestea este susţinută şi de un fost prim-ministru al apărării din Canada, Paul Hellyer. 

Deşi povestea pare o glumă, este de amintit că agenţia de presă a ţării a publicat astfel de informaţii în condiţiile în care Iranul deţine capacităţi teroriste şi posibil arme nucleare cu care ar putea cu uşurinţă ataca SUA. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase