Home » D:News » Este plat sau nu? Lansarea unai rachete construite ”în casă” de un american pentru dovedirea teoriei Pământului-plat este amânată: ”Nu este chiar atât de uşor”

Este plat sau nu? Lansarea unai rachete construite ”în casă” de un american pentru dovedirea teoriei Pământului-plat este amânată: ”Nu este chiar atât de uşor”

Este plat sau nu? Lansarea unai rachete construite ”în casă” de un american pentru dovedirea teoriei Pământului-plat este amânată: ”Nu este chiar atât de uşor”
Publicat: 28.11.2017
Se pare că va trebui să aşteptăm o perioadă lungă de timp pentru a afla dacă cercetările şi teoriile propuse de gânditori şi exploratori, de la Artistol până la John Glenn, despre forma Pământului au fost greşite.

Mike Hughes, şofer de limuzină şi adept al teoriei Pământului-plat, a anunţat că a fost nevoit să amâne planul său de lansare la o altitudine de 548 de metri a rachetei create de el. Conform NPR, lansarea ce ar fi reprezentat primul pas pentru fotografierea planetei noastre ”plate” din spaţiu era iniţial programat pentru sâmbătă. 

Însă Biroul pentru Managementul Teritoriului din SUA i-a interzis bărbatului să lanseze racheta de pe domeniul public din Amboy, California. De asemenea, propulsorul rachetei pe care bărbatul l-a realizat dintr-un motor folosit ”s-a deteriorat pe drumul către pista de lansare”, afirma Hughes. El a declarat că în cele din urmă va reface propulsorul, dar cea mai dificilă problemă este reprezentată de permisiunea autorităţilor.

Însă Hughes a declarat că nu va renunţa la planul său de a se lansa într-un zbor iniţial de 1,60 de kilometri. El a declarat că a descoperit o proprietate privată în apropierea locului de lansare iniţial şi că va decola în decursul săptămânii următoare. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase