Home » D:News » Care vor fi tendinţele culinare în 2018

Care vor fi tendinţele culinare în 2018

Care vor fi tendinţele culinare în 2018
Publicat: 01.01.2018
Pinterest, site-ul care inspiră milioane de utilizatori în materie de modă, design interior, alimentaţie, vacanţe, a dat publicităţii câteva preparate despre care crede că vor fi la modă în 2018. Bazându-se pe analiza căutărilor celor peste 200 de milioane de utilizatori au ajuns la câteva concluzii interesante.

Friteuza cu aer cald

Friteuzele cu aer cald au fost vedetele anului 2017 în materie de gătit sănătos. Acestea gătesc cu ajutorul aerului cald care circulă în jurul alimentelor făcându-le crocante la exterior şi moi la interior. Pare că în viitor toată lumea va avea un astfel de aparat în casă.

Supele

Supele au devenit un fel de sucuri, fiind din ce în ce mai mult asociate cu alimentele sănătoase. Se găsesc chiar şi îmbuteliate în sticle la fel ca smoothie-urile sau alte tipuri de suc.

Super cafelele

Cafelelor li s-au adăugat din ce în ce mai des arome care să le potenţeze beneficiile. De exemplu, diverse tipuri de proteine pudră sau colagen sunt puse în cafea. Pasionaţii de cafea merg şi mai departe şi adaugă în băutura lor preferată banane sau fulgi de ovăz transformând-o într-un smoothie.

Citeşte continuarea pe Gutarte.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase