Home » D:News » Roboţii pentru sex pot fi folosiţi de hackeri pentru a ucide oameni, conform unui expert în securitate cibernetică

Roboţii pentru sex pot fi folosiţi de hackeri pentru a ucide oameni, conform unui expert în securitate cibernetică

Roboţii pentru sex pot fi folosiţi de hackeri pentru a ucide oameni, conform unui expert în securitate cibernetică
Publicat: 06.01.2018
Potrivit unui futurolog, până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi decât cu alte persoane. În acest context, Dr. Nick Patterson, un expert în securitate cibernetică de la Universitatea Deakin din Australia, lansează un avertisment: păpuşile inteligente pentru sex ar putea fi folosite în viitor pentru a vătăma sau ucide oameni.

Potrivit lui, hackerii vor putea compromite aceste dispozitive conectate la internet. Preluând controlul asupra lor, infractorii le vor folosi ca arme. Unii roboţi pentru sex sunt grei (există un model de 90 kg) şi puternici, scrie go4it.

Potrivit unor alţi oameni, nu va fi nevoie de hackeri pentru ca roboţii să ne atace. Unii dintre ei sunt înzestraţi cu inteligenţă artificială, o tehnologie considerată periculoasă de Elon Musk sau Bill Gates.

RealDoll, unul dintre cei mai de succes producători de păpuşi pentru sex, a anunţat deja un sistem de inteligenţă artificială care va fi implementat în produsele sale. Acesta le permite păpuşilor să vorbească „murdar” şi să facă glume.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase