Home » D:News » O căţeluşă din SUA care a dispărut fără urmă acum zece ani a fost într-un final reunită cu familia adoptivă

O căţeluşă din SUA care a dispărut fără urmă acum zece ani a fost într-un final reunită cu familia adoptivă

O căţeluşă din SUA care a dispărut fără urmă acum zece ani a fost într-un final reunită cu familia adoptivă
Publicat: 06.02.2018
O căţeluşă din Pennsylvania şi-a reîntâlnit stăpânii la zece ani după ce a dispărut şi a fost declarat moartă. În 2008, copiii lui Debra Suierverd se jucau cu labradorul lor Abby, în vârstă de un an, în faţa casei din Apollo, când animalul de companie a fugit fără a mai fi văzut vreodată.

Familie Suierveld au căutat-o pe căţeluşa Abby, dar în cele din urmă s-au dat bătuţi şi au declarat-o moartă, scrie Daily Mail. În data de 30 ianuarie 2018, Abby a revenit în mod miraculos la stăpânii ei.

În acea zi, Suierveld a primit un telefon de la Protecţia Animalelor din Allegheny Valley, care au chemat-o să-şi ia câinele.

„Nu am ştiut ce să zic”, a declarat Suierveld pentru Trib Live, adăugând că familia a fost foarte tristă după dispariţia lui Abby, crezând că a murit.

În acea zi, Abby a apărut pe veranda lui Judy Spiering, din Lower Burrell, Pennsylvania, localitate situată la circa 13 km de casa familiei Suierveld.

Spiering, care a observat că animalul este însetat şi „pare prietenos”, a sunat la poliţie, care a notificat Protecţia Animalelor. În final, câinele a ajuns la adăpostul pentru animale.

Abby a fost identificată după microcipul HomeAgain. Potrivit medicilor, câinele a fost foarte bine îngrijit, timp de zece ani şi avea o stare de sănătate excelentă.

Citeşte continuarea în Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase