Home » D:News » Caz medical rar şi înfricoşător în Statele Unite: un bărbat a crezut că are o simplă băşică, dar acum are piciorul amputat şi a fost foarte aproape să-şi piardă viaţa

Caz medical rar şi înfricoşător în Statele Unite: un bărbat a crezut că are o simplă băşică, dar acum are piciorul amputat şi a fost foarte aproape să-şi piardă viaţa

Caz medical rar şi înfricoşător în Statele Unite: un bărbat a crezut că are o simplă băşică, dar acum are piciorul amputat şi a fost foarte aproape să-şi piardă viaţa
Publicat: 07.03.2018
Raul Reyes, un bărbat din Houston, Texas, în vârstă de 26 de ani, credea că s-a ales cu o băşică în urma unei răni de la muncă. apoi, masa gălbuie s-a extins pe tot piciorul său.

„S-a trezit în următoarea zi, iar băşica îi acoperea tot piciorul, aşa că a mers la clinică, unde i s-a spus să meargă imediat la camera de urgenţă”, a afirmat Joseline, soţia sa.

O radiografie a scos la iveală realitatea înfricoşătoare a existenţei unei infecţii letale, declanşând o cursă de oprire a bacteriei înainte de a ajunge în sângele pacientului, de unde putea accelera răspândirea infecţiei, scrie Washington Post.

Un chirurg a asigurat-o pe Joseline că face orice îi stă în putinţă să salveze piciorul soţului său. Nu a fost îndeajuns, iar piciorul a trebuit amputat pentru a-i salva viaţa.

Cuplul mai avea o problemă. Pentru că Raul nu avea asigurare medicală, plata unei proteze trebuie realizată complet, ceea ce poate însemna câteva mii de dolari; costul variază în funcţie de caz.

Reyes a fost o victimă a fasceitei necrozante, o infecţie care consumă ţesutul şi poate fi mortală într-un timp foarte scurt.

De obicei, infecţia apare la expunerea unei răni deschise la apă sărată sau salmastră, dar nu este clar de unde Reyes s-a ales cu infecţia, mai ales că acesta nu a fost la plajă în ultimul an.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Caz medical bizar: o femeie are încheieturile pline de firicele de aur

Caz medical în premieră după ce un băiat de 11 ani din SUA a căzut în cot într-o piscină

Caz extrem de rar care a şocat lumea medicală prin ciudăţenia lui: rectul unui om a căzut atunci când se afla la toaletă

Caz medical bizar şi extrem de dăunător: în ochiul unui adolescent a fost găsit un vierme parazit viu

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase