Home » D:News » Top 10 ţări cu cea mai mare diversitate culinară

Top 10 ţări cu cea mai mare diversitate culinară

Top 10 ţări cu cea mai mare diversitate culinară
Publicat: 17.03.2018
O plimbare prin aceste oraşe poate fi ca o călătorie culinară în jurul lumii. În New York poţi găsi alimente de pe aproape jumătate din globul pământesc.
New York
 
Era şi firesc ca într-o metropolă ca New York să fie o diversitate culinară mare. Aici există nu mai puţin de 94 de bucătării naţionale reprezentate prin localuri cu bucate având specificul acelei ţări. Poţi mânca bucate din El Salvador, Trinidad şi Tabago, Peru, Senegal, Belarus, Cipru, Bangladesh, România sau Laos.
 
Londra
 
Londra te duce cu gândul la fish and chips numai că odată ajuns aici îţi vei da seama că ai putea face ocolul bucătăriilor lumii. Nu mai puţin de 89 de bucătării naţionale sunt reprezentate în metropola britanică. Cele mai bine reprezentate sunt cele unde Marea Britanie a avut colonii.
 
Toronto
 
Toronto are restaurante cu bucate din 73 de ţări diferite. Emigranţii au adus cu ei şi mâncarea de acasă, iar mulţi dintre ei şi-au deschis şi localuri care au avut succes la localnici. Poţi mânca orice aici de la carne de cal, la măduva din diverse tipuri de oase.
 
Citeşte continuarea pe Gustarte
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase