Home » D:News » Celebrul actor Jackie Chan îşi lansează volumul de memorii „Never Grow Up”

Celebrul actor Jackie Chan îşi lansează volumul de memorii „Never Grow Up”

Celebrul actor Jackie Chan îşi lansează volumul de memorii „Never Grow Up”
Publicat: 17.06.2018
Actorul, regizorul şi scriitorul Jackie Chan va lansa volumul de memorii "Never Grow Up" - în care va povesti despre modul în care a ajuns un star mondial, dar şi despre experienţele sale care i-ar fi putut aduce moartea - în luna noiembrie a acestui an, potrivit hollywoodreporter.com.

Reprezentanţii editurii Gallery Books, care aparţine de compania Simon & Schuster, au declarat pentru The Associated Press, joi, că „Never Grow Up” este o relatare „sinceră” despre viaţa starului, de la tinereţea sa petrecută la Academia de film din China la numeroasele sale experienţe care ar fi putut să îi provoace moartea, în faţa sau în spatele camerelor de filmat, scrie Mediafax.

Actorul în vârstă de 64 de ani scrie şi despre diferenţele între a face film în Hong Kong şi la Hollywood, dar şi despre defectele sale ca părinte.

Aceasta nu este prima carte scrisă de Jackie Chan, printre volumele sale numărându-se „I Am Jackie Chan: My Life in Action”, publicat în 1998.

Jackie Chan, născut în 1954, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi actori originari din Hong Kong, reuşind să-şi construiască o carieră de succes în filmele cu arte marţiale. În 2002, a câştigat un premiu Taurus pentru întreaga carieră la World Stunt Awards (Oscarurile în domeniul cascadoriilor) şi în acelaşi an a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood. De asemenea, a câştigat un premiu MTV Movie pentru întreaga carieră, în 1995, şi alte două premii MTV Movie pentru rolurile din prima şi a doua parte a seriei „Ora de vârf/ Rush Hour”. În 1999, a fost numit actorul anului la Hollywood Film Festival. Printre filmele în care a jucat se numără „Fracul magic”, „Ocolul Pământului în 80 de zile”, seria „Ora de vârf”, „Spionul din vecini”, „Karate Kid” şi a asigurat vocea Maimuţei în seria „Kung Fu Panda”.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase