Home » D:News » Descoperă Acum: Drogurile psihedelice ajuta la ”repararea” neuronilor. Activităţile oamenilor obligă tot mai multe animale să devină nocturne. Everest a devenit o groapă de gunoi. 98 de oameni ar putea ajuta la crearea unei noi colonii Noua tehnică ce a

Descoperă Acum: Drogurile psihedelice ajuta la ”repararea” neuronilor. Activităţile oamenilor obligă tot mai multe animale să devină nocturne. Everest a devenit o groapă de gunoi. 98 de oameni ar putea ajuta la crearea unei noi colonii Noua tehnică ce a

Publicat: 23.06.2018
Drogurile psihedelice, precum LSD-ul, DMT-ul sau ciupercile halucinogene, şi-au căpătat de-a lungul timpului renumele negativ. Însă, în prezent, specialiştii au început să analizeze efectele curative ale drogului în cazul persoanelor cu probleme mintale.
Activitatea umană modifică perioada în care unele mamifere sunt active, unele dintre specii devenind nocturne atunci când oamenii locuiesc în apropiere, susţin specialiştii.
 
Decenii de exploatare turistică a celei mai înalte zone de pe glob a făcut ca aceasta să devină cea mai mare groapă de gunoi pe măsură ce un număr din ce în ce mai mare de căţărători nu acordă atenţie urmelor nocive pe care le lasă în urmă.
 
În calea planului de colonizare a altor planete din afara Sistemului Solar se află nenumărate obstacole. Primul dintre ele este că viitorii colonişti vor trebui să ajungă în primă fază pe sol extraterestru.
 
Pentru femeile de peste 40 de ani, mamografia este o analiză necesară, dar neplăcută, pe care trebuie să o facă o dată pe an sau la doi ani. Deşi tehnica este un factor decisiv al reducerii riscului morţilor asociate cancerului mamar, nu este ideală deoarece pacientul este expus radiaţiilor cu raze X, iar sânii sunt striviţi între două plăci metalice.
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum de săptămâna aceasta pe care le puteţi urmări în videoclipul de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele integral:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase