Home » D:News » Care sunt produsele care te pot îngrăşa

Care sunt produsele care te pot îngrăşa

Care sunt produsele care te pot îngrăşa
Publicat: 15.08.2018
Ştii că prăjiturile, gogoşile şi pastele nu trebuie să facă parte din meniul tău atunci când vrei să slăbeşti, dar ce zici de alimentele congelate? Crezi că îţi pot strica relaţia cu silueta mult visată? Iată o listă cu produse aşa zise sănătoase şi ''calităţile'' la care trebuie să te gândeşti de două ori înainte de a le consuma.

Alimentele îngheţate

Mâncărurile îngheţate sunt, de multe ori, soluţia ideală pentru mulţi dintre noi. Sunt ieftine, uşor de achiziţionat şi de pregătit. Talia ta va avea însă de suferit. Cele mai multe produse congelate sunt încărcate cu sodiu, o cantitate mult prea mare pentru o singură masă, şi alţi aditivi sintetici. Sarea este, de asemenea, din belşug, pentru că face gustul acestora mai bun. Şi ca şi cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, alimentele îngheţate nu conţin suficiente fibre suficiente pentru a-ţi da senzaţia de saţietate, aşa că într-un timp scurt poţi să ajungi din nou în bucătărie.

Dacă trebuie să mănânci o masă din produse congelate, adaugă şi o porţie sau de două de legume, asta pentru a beneficia de o cantitate mai mare de fibre şi pentru a dilua sodiul.

Smothie-ul

Smoothie-ul preparat acasă poate fi total diferit de cel achiziţionat dintr-un restaurant. Dacă îl faci singur, măsoară cantitatea exactă de fructe de lapte şi evită îndulcitorii suplimentari. Multe produse prefabricate conţin cam 600 – 1000 de calorii şi sunt încărcate cu zahăr.

„O femeie de înălţime medie, care încearcă să piardă în greutate, ţine, probabil, o dietă bazată pe 1.200-1.400 de calorii. Dacă va consuma un lichid cu 1000 de calorii poate să saboteze cu uşurinţă orice efort de scădere în greutate”, spune nutriţionistul Toby Amidor.

Citeşte continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase